Hos BIRN vil vi hinanden det godt. Vi vil være glade, når vi møder på arbejde, og stolte når vi går hjem.
Egentlig er vores virksomhed lidt som humlebien, der ikke vidste, den kunne flyve. For på mange måder er det ulogisk, at man kan drive et rentabelt jernstøberi i Holstebro i det 21. århundrede. Der er knivskarp konkurrence og mangel på hænder og hoveder i en grad, så der ikke længere bliver bygget nye støberier i Vesteuropa. Men vi har bevist, at det er gennem gode medarbejdere og deres viden og kompetencer, at vi stadig kan fastholde lokal produktion i en international koncern.

Vores hovedkontor ligger i Holstebro, hvor vi er ca. 550 dedikerede medarbejdere. I hele BIRN Koncernen er vi totalt ca. 750 medarbejdere, når vi medregner vores datterselskaber i Odense, Vejen, Kallinge i Sverige, Müllheim i Tyskland samt Milano i Italien.

Hos BIRN har vi altid været åben over for den store verden – ikke mindst, når det gælder medarbejdere fra fjerne egne. I dag arbejder der 17 forskellige nationaliteter på fabrikken i Holstebro.

Som medarbejder hos BIRN vil du opleve, at vi sætter vores værdigrundlag højt:
Ét team - Passion - Ordentlighed - Ansvarlighed

Det siger vores medarbejdere

860x480_Jette_Sulkjaer

Her vil vi hinanden det godt

Jeg er glad for at være her. Vi har overenskomst, og den følger man uden slinger. Vi har gode kantineforhold, og folk bliver belønnet, når de har været her i mange år. Ledelsen giver også gaver til runde fødselsdage og jubilæer, og det kan jeg godt lide. Så føler man sig anerkendt, når der bliver tænkt på en. 

Jette Sulkjær, Rensekammeret og fællestillidsrepræsentant

1900x1675_Bilal_Koctas

Vi har det jo, som om det er vores egen fabrik

Jeg kom til BIRN i 1987 og har altid haft den samme funktion på støberiet, hvor jeg arbejder i rensekammeret. Det er bestemt ikke et skånearbejde at være her. Men de passer godt på os, synes jeg. I dag er den manuelle hammer udskiftet med hjælpemidler, og der bliver investeret i robotter og nye maskiner, som hele tiden holdes opdaterede.

Bilal Kocktas (fra Tyrkiet), Rensekammeret

860x480_Jan_Rasmussen

Vi har det godt på nathold

Jeg arbejder på natholdet i kernemageriet.  Kollegaerne betyder mest for mig. Vores sammenhold er super godt, og jeg har en værkfører, som jeg snakker rigtig godt med. Det har meget at sige for mig. Vi faldt i hak med det samme. Jeg kendte ikke nogen, så det betød meget lige at blive taget godt imod, når man kommer ind på et nyt arbejde. Og det blev jeg i hvert fald.

Jan Rasmussen, Kernemageriet, nathold

20220907-Vald-Birn-Holstebro-019-komp

Digitaliseringen er til for at hjælpe vores medarbejdere

Det fedeste ved mit arbejde er at kunne være med til at drive en meget traditionsrig koncern i en mere digital retning. BIRN har jo 127 år på bagen, så der er en helt særlig historie og kultur her i virksomheden, og det gør det bare endnu mere spændende at finde nye og mere digitale måder at gøre tingene på.

David Stampe Grønborg, Group IT Manager

- Læs Davids historie

Line_Birn_016

Jeg tager på arbejde med et smil på læben

Hos BIRN ikke er de bange for at give praktikanter eller lærlinge ansvar. Under mit forløb har jeg derfor haft rigtig mange opgaver på mit bord, og det har været enormt lærerigt, da jeg på den måde har stiftet bekendtskab med mange forskellige discipliner indenfor mit felt. 

Line Ceeholm, praktikant hos logistikafdelingen

- Læs Lines historie

860x480_Susanne_Pegel

Jeg kan lide at hjælpe kunderne med at løse deres behov

Jeg er kontaktperson for en stor kunde i Tyskland, og jeg snakker nærmest mere med hende, end jeg gør med min mand. Der er ingen problemer med at komme til BIRN med et andet sprog. Alle har altid behandlet mig ordentligt, selv om jeg nogle gange stadig kløjes i det danske. Eller ikke kan finde ud af den danske humor.

Susanne Pegel (fra Tyskland), Ordrebehandler

Civil ingeniør praktikant
- nu Energy Specialist hos BIRN

Som Energy Specialist hos BIRN har Emil Husted Brodersen en mission: at gøre jernstøberiet til en grønnere og mere bæredygtig virksomhed. 
860x480_Jette_Sulkjaer
Medarbejdertrivselsundersøgelse

Stærk trivsel i BIRN Group

BIRN Group har netop afsluttet sin første tilfredshedsundersøgelse blandt alle koncernens medarbejdere på tværs af samtlige selskaber i Danmark og udlandet. Undersøgelsens resultater vidner om en stærk og forankret trivsel på tværs af hele koncernen.

Vi tilbyder

Kantineordning

Som medarbejder kan du i købe lækkert og varieret mad i kantinen.Sundhedsforsikring

Du bliver omfattet af PFA Helbredssikring, som giver mulighed for at komme hurtigt til undersøgelse og behandling. Har du børn, vil de gratis blive tilmeldt ordningen. 

Overenskomst og kurser

Vi følger industriens overenskomst, og som medarbejder er du dermed sikret ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Derudover bliver du løbende tilbudt relevante kurser - både interne og eksterne.

Pensionsordning

Ved ansættelsen tiltræder du vores favorable pensionsordninger, som gælder for alle medarbejdere.

 

Kom i lære hos birn

Vi har mange dygtige lærlinge, og vil gerne have flere.

Se mulighederne

karriere

Vi vil altid gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål til ledige stillinger, timelønnet ansættelse, læreplads eller et specialeprojekt.

Morten Madsen, Koncern HR Chef

Skriv til os