BIRN er et fuldt udstyret jernstøberi med en årlig produktionsmængde på ca. 45.000 tons på fem fuldautomatiske DISAMATIC støbelinjer.

Vi har mere end 125 års erfaring med at tilføre fordelene ved støbejern til en lang række vigtige branchesektorer.
Vores kunder har tillid til, at vi leverer støbte komponenter, der er konkurrencedygtige og som er fremstillet i overensstemmelse med specifikationerne for ensartet ydeevne og kvalitet.

Støbekapacitet
Nyeste teknologi
Close Open Støbekapacitet

Støbekapacitet

BIRN fremstiller maskinformet sejjern og gråjern af høj kvalitet inden for vægtområdet 200 g til 50 kg - både med og uden kerner og i mellemstore og store mængder.
 
Dine støbejernsemner støbes på vores fem DISAMATIC støbemaskiner. Alle delprocesser – kerneproduktion, rensning og sandblæsning – udføres også internt ved hjælp af automatiserede processer.
 
170309-FOM-8768 Nye Disa 7
Close Open Nyeste teknologi

Nyeste teknologi

Vi investerer løbende i ny teknologi for at kunne følge markedsudviklingen og kundernes krav. Det giver os en fleksibilitet til at kunne samarbejde med en lang række brancher på grund af vores brede udvalg af DISAMATIC støbesystemer med automatisk kerne- og filterindsættelse, som kan kombineres med vores sortiment af kerneblæsere, sandblæsningsanlæg samt slibe- og renserobotter.

 
211005-FOM-5062

Emnevægt fra 200g til 50 kg

Formstørrelser:
480x600 mm,
600x775 mm,
700x950 mm

Fem DISAMATIC lodrette støbemaskiner

Støbekapacitet på 50.000 tons om året

“Fleksibilitet er i vores DNA. Vi har fuld fleksibilitet mellem produktionsemnerne, både under smeltningen, kerneproduktionen, støbningen og i supportprocesserne. Alle emner er generiske, så vi hele tiden kan tilpasse os kravændringer."

Mogens Eis, Produktionsdirektør (COO)

800x700_Certifikater-billede
Din certificerede partner

Certifications

Relaterede services

KONTAKT

Producenter over hele verden har tillid til, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater inden for deres mest kritiske komponenter – og vi er også klar til at vinde din tillid.

Peter Frost Jepsen, Kommerciel Direktør (CCO) 

Kontakt os