Vi har mere end 125 års erfaring, knowhow og kompetencer, som vi kombinerer med avancerede værktøjer, og på den måde kan nye komponenter designes og integreres i serieproduktion.

Det er afgørende, at dine støbejernsemner er designet til optimale fremstillingsprocesser. Ved at lade vores erfarne tekniske team støtte dig i designfasen er du sikret en ensartet og omkostningseffektiv fremstilling af dine komponenter i overensstemmelse med dine specifikationer. I tæt samarbejde med vores kunder stræber vi efter at sikre problemfri lanceringer på markedet. Vi arbejder med strukturerede processer og overholder IATF 16949 og andre relevante og kendte standarder i branchen.

Vi færdiggør dit design og producerer modeller og fiksturer på vores interne produktionsfaciliteter. På den måde er du sikret den bedste og hurtigste metode til at få første udgave af dit emne gennem ét enkelt kontaktpunkt.

Professionelt teknisk team
Intern produktion og vedligeholdelse af modeller og fiksturer
Close Open Professionelt teknisk team

Professionelt teknisk team

Vores tekniske team er højt kvalificeret med mange års erfaring inden for design af støbejernskomponenter optimeret til støbning, bearbejdning, overfladebehandling og montering. Alle vores tekniske medarbejdere fokuserer på at understøtte din forsyningskæde. Vores støberi- og bearbejdningsteknikere står altid klar til at støtte dig i udviklingsfasen med vejledning og designhjælp, så du kan opnå det optimale, inden prototype- eller serieproduktionsfasen sættes i gang.

 
PTA
Close Open Intern produktion og vedligeholdelse af modeller og fiksturer

Intern produktion og vedligeholdelse af modeller og fiksturer

En af de største fordele ved at have alle processer internt i huset er, at vi kan tilbyde hurtig og kompetent fiksturkonstruktion som en integreret del af vores egen produktionsproces. Du får fremstillet præcist modeludstyr og fiksturer på selvsamme anlæg, som selve støbningen og bearbejdningen foregår på. Faktisk tilbyder vi dig en samlet produktionslinje under samme tag – eller sagt på en anden måde: Vi tilfører værdi til din produktion ved at tilbyde hurtighed, kompetencer og fleksibilitet i de kritiske, tidlige faser af fremstillingen af komponenterne.

 
170316-FOM-7913-Fixtur

Magmasoft støbesimulering

Intern produktion og vedligeholdelse af modeller og fiksturer

CAD-programmer, AUTODESK PowerShape, CATIA, AutoCAD

3D-modellering med SolidWorks

“Du har ét indgangspunkt: Vores team!
Vi samarbejder om at skabe bæredygtige løsninger, både med hensyn til teknologi og omkostningseffektiv produktion, og vi matcher dine produktions- og dokumentationsbehov."

Carsten Erichsen, Produktionsteknisk Chef 

800x700_Certifikater-billede
Din certificerede partner

Certifications

Relaterede services

KONTAKT

Producenter over hele verden har tillid til, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater inden for deres mest kritiske komponenter – og vi er også klar til at vinde din tillid.

Peter Frost Jepsen, Kommerciel Direktør (CCO) 

Kontakt os