Dine emner fortjener den rigtige beskyttelse.
Vi arbejder tæt sammen med dig for bedre at forstå kravene til dine emner og planlægge overfladebehandlingen efter det.

Overfladerne på dine emner beskyttes på vores eget maleanlæg. Med grunding med katodisk elektrodeposition (CED/KTL) og finish med pulvermaling bliver dine emner dækket efter dine behov og specifikationer. Vores multifunktionelle lakeringssystem og et nyt lakeringsanlæg – på 3.000 m2 – fra 2017 øger vores muligheder, både hvad angår kapacitet og fleksibilitet, og det forkorter de samlede gennemløbstider for dit emne.

Egne saltspraytest og laboratoriefaciliteter

Vi udfører alle prøve- og produktionstests internt, bl.a. kemikalietests på eget laboratorieanlæg, herunder langvarig saltspraytest. Separat linje til CED, så belastning på pulvermalelinjen omfatter kun relevante emner. Separate ovne sikrer individuel opvarmningstid.

211005-FOM-5436

Kapacitet på op til 450 bomme om dagen

CED-primer og -pulvermaling

Egne testfaciliteter

Facilitetsområde på 3.000 m2

Nyt overfladebehandlingsanlæg får positive tilbagemeldinger

“Det endelige resultat af revisionen var meget tilfredsstillende og viser den store indsats, som BIRN-teamet har lagt i at færdiggøre de nødvendige trin for at få en godkendt belægningslinje”

Kishore Veeraraghavan, Technical Specialist & Lead Auditor – Surface Treatment, Volvo Group Purchasing

800x700_Certifikater-billede
Din certificerede partner

Certifikater

Relaterede services

Kontakt

Producenter over hele verden har tillid til, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater inden for deres mest kritiske komponenter – og vi er også klar til at vinde din tillid.

Peter Frost Jepsen, Kommerciel Direktør (CCO) 

Kontakt os