MIL-standard støbejern til forsvarsmateriel

Omkostningseffektivitet, holdbarhed og pålidelighed gør støbejern til et åbenlys valg til forsvarsudstyr, og i dag anvenders der støbejernsløsninger i en række militære komponenter.

BIRN er en betroet og certificeret leverandør af MIL-standard støbejern til den internationale forsvarsindustri. Vi har stor erfaring med præcisionsstøbning til forsvarsløsninger og håndtering af dokumentation med nationale og internationale myndigheder. Med vores viden, ekspertise og omkostningseffektive produktion kan vi tage ansvar for hele processen fra design til det endelige produkt.

Holdbarhed og styrke

Militære komponenter opererer i barske miljøer og udsættes for intens belastning. Præcisionsstøbning af støbejern sikrer indviklede konstruerede dele til forsvarsudstyr med høj holdbarhed, styrke og modstandsdygtighed.
 

En omkostningseffektiv produktion

Selvom støbejern er en omkostningseffektiv løsning til forsvarsudstyr, så går man ikke på kompromis med kvaliteten. Og med vores DISAMATIC-forme og kerneproduktion, CNC-slibning og automatiseret CNC-bearbejdning skaber vi en strømlinet og effektiv produktion af dine forsvarsudstyrsdele.

Vi klarer dokumentationskravene

BIRN er en certificeret leverandør af MIL-standard støbejernsdele til forsvarsudstyr godkendt af Forsvarsministeriet. Vi har omfattende erfaring med håndtering og behandling af dokumentation med danske såvel som andre nationale og internationale myndigheder.

One-Stop-Shop for MIL-standard støbejern

BIRN er en betroet udviklingspartner for forsvarsindustrien. Vi har erfaring og certificeringer til at støbe, bearbejde, overfladebehandle og samle MIL-standard støbejern til forsvarsudstyr.Betroet af

2560px-Nammo_logo.svg
Hirtenberger Defence Systems

Vi tager ansvar

Hos BIRN arbejder vi proaktivt for at reducere de negative miljøpåvirkninger, der er forbundet med vores drift.

Mere om vores bæredygtige initiativer

Vores services

800x700_Certifikater-billede
Din certificerede partner

Certifikater

KONTAKT

Producenter over hele verden har tillid til, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater inden for deres mest kritiske komponenter – og vi er også klar til at vinde din tillid.

Tony Rapley, Key Account Manager

Kontakt os