Forsvarsmaterial skal fungere ordentligt, og det udsættes for nogle af de barskeste og mest ekstreme forhold. Vores ekspertise inden for fremstilling af dele til forsvarsindustrien er en vigtig del i forsvarsforsyningskæden. Vi har erfaring med design, støbning og bearbejdning af emner med teknisk præcision. Vores produktionsteknikker er omhyggeligt tilpasset, så de opfylder vores forsvarskunders krævende specifikationer, tolerancer og krav til materialeegenskaber.

Med vores ekspertise inden for udvikling af emner, adgang til industriens eksperter og kosteffektiv produktion supporterer vi vores kunder gennem hele processen fra design til det færdige produkt. 

Time-to-market

BIRN sørger for at vejen igennem processen fra koncept, den første prototype og frem til serieproduktionsleverancer er både punktlig og fejlfri.

Omkostningseffektiv produktion

DISAMATIC støbning og kerneproduktion, CNC-slibning og automatiseret CNC-bearbejdning giver et lean og effektivt flow.

Dokumentation

BIRN samarbejder tæt med de danske myndigheder omkring eksportlicenser og transport på tværs af landegrænser. Vi tilbyder Offset dokumentation for de forsvarskontrakter, du har med den danske stat.

Optimeret værdikæde

BIRN tilbyder en one-stop-shop-løsning med støbning, bearbejdning, tryktest og overfladebehandling - alt sammen under samme tag.

Betroet af

2560px-Nammo_logo.svg
Hirtenberger Defence Systems

Vi tager ansvar

Hos BIRN arbejder vi proaktivt for at reducere de negative miljøpåvirkninger, der er forbundet med vores drift.

Mere om vores bæredygtige initiativer

Vores services

800x700_Certifikater-billede
Din certificerede partner

Certifikater

KONTAKT

Producenter over hele verden har tillid til, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater inden for deres mest kritiske komponenter – og vi er også klar til at vinde din tillid.

Tony Rapley, Key Account Manager

Kontakt os