Når du ansøger om et job i BIRN, vil din ansøgning blive registreret i vores elektroniske rekrutteringssystem. Det er derfor vigtigt, at du søger via det link, som står i jobannoncen og ikke sender en ansøgning via mail eller afleverer den personligt.

Vi sikrer os, at du bliver kontaktet hurtigst muligt efter indsendelsen af din ansøgning. Og er du lige den, vi står og mangler, vil du blive indkaldt til en samtale, hvor vi gerne vil høre mere om dig og dine kvalifikationer.

Det er vigtigt for os, at vi ansætter de bedst kvalificerede ansøgere og at du, som ansøger, oplever en professionel og grundig proces.

Rekrutteringsproces

blog-post-02-1

Digital ansøgning

Din ansøgning bliver behandlet og registreret i vores elektroniske rekrutteringssystem. Det er derfor vigtigt, at du søger via det link, som står i jobannoncen og ikke sender en ansøgning via mail eller afleverer den personligt.


blog-post-02-1

Funktionær - Samtaler

Søger du en funktionærstilling hos Birn, kan du blive indkaldt til en personlig samtale. Er vi efter denne enige om, at stillingen lige passer på dig, kan du blive indkaldt til en eventuel 2. samtale. Inden denne samtale bedes du tage Garudas personlighedstest og eventuelt forberede en mindre stillingsafhængig opgave.

blog-post-02-1

Produktionsmedarbejder - Samtale

Søger du en stilling som produktionsmedarbejder hos Birn, kan du blive indkaldt til en personlig samtale, hvor vi sammen udfylder et skema, der fortæller lidt mere om dig og dine kvalifikationer samt  andre praktiske forhold. På baggrund af samtalen og det udfyldte skema og en efterfølgende fremvisning af din nye arbejdsplads, træffer vi sammen beslutning om, hvorvidt du er vores kommende kollega.

blog-post-02-1

Onboarding og oplæring

Som ny medarbejder sikrer vi, at du får en god start. Skal du arbejde i produktionen, sørger vi for at du får en kompetent og grundig sidemandsoplæring. Skal du arbejde som funktionær, vil du modtage en onboardingplan for den første tid i dit nye job. Her vil der være aftalt møder og besøg i de forskellige afdelinger i virksomheden.

Kontakt

Vil du vide mere om rekrutteringsprocessen eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Morten Madsen, Koncern HR Chef

Kontakt os