Styrken og holdbarheden ved støbejernsgods gør det til en vigtig del af udstyr til byggeri og materialehåndtering såsom gravemaskiner, gummigeder, dumpere, betonkanoner, vejtromler, pladevibratorer, vejhøvle, lagertrucks og gaffeltrucks. På grund af det barske arbejdsmiljø, som disse maskindele udsættes for, spiller de mekaniske egenskaber, dimensionstolerancer og overfladebehandlingen en nøglerolle.

Hos BIRN tilbyder vi konstruktionsassistance for at sikre dig det mest optimale design i forhold til produktivitet og styrke både for rågods, bearbejdning og overfladebehandling. 

Vi er specialiseret i at redesigne svejste konstruktioner om til støbte komponenter.

Time-to-market

Med vores egen tekniske afdeling, model- og fiksturproduktion kombineret med et partnerskabsnetværk sikrer vi konkurrencedygtig time-to-market for både prototyper og serieproduktion.

Omkostningseffektiv produktion

DISAMATIC støbning og kerneproduktion, CNC-slibning og automatiseret CNC-bearbejdning giver et lean og effektivt flow.

Dokumentation

Vi er certificeret inden for kvalitet (ISO IATF), energi, miljø, sundhed, sikkerhed, marine og off-shore.  TISAX IT-sikkerhed certificering er i gang.

Optimeret værdikæde

Når alle processer – lige fra design til overfladebehandling – holdes i huset og kombineres med partnerskaber og lagerløsninger, er resultatet en one-stop-shop-løsning.

Vi tager ansvar

Hos BIRN arbejder vi proaktivt for at reducere de negative miljøpåvirkninger, der er forbundet med vores drift.

Mere om vores bæredygtige initiativer

Vores services

800x700_Certifikater-billede
Din certificerede partner

Certifikater

KONTAKT

Producenter over hele verden har tillid til, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater inden for deres mest kritiske komponenter – og vi er også klar til at vinde din tillid.

Jens Ravn, Key Account Manager

Kontakt os