Højt tryk uden lækage er den væsentligste parameter i hydraulik branchen. For at kunne producere de optimale hydrauliske emner, er det nødvendigt med præcisionsstøbning, som sikrer lang holdbarhed, flow og funktionel effektivitet.

Hos BIRN understøtter vi vores kunder med at tænke produktionsomkostningerne ind allerede i designfasen og samtidig sikre de bedst mulige støbegodsløsninger og forsyningskæder. Vi tilbyder både rågods, forædlingsprocesser og test af emner.

BIRN er derudover certificeret i henhold til marine og off-shore krav.

Time-to-market

Med vores egen tekniske afdeling, model- og fiksturproduktion kombineret med et partnerskabsnetværk sikrer vi konkurrencedygtig time-to-market for både prototyper og serieproduktion.

Omkostningseffektiv produktion

DISAMATIC støbning og kerneproduktion, CNC-slibning og automatiseret CNC-bearbejdning giver et lean og effektivt flow.

Dokumentation

Vi er certificeret inden for kvalitet (ISO IATF), energi, miljø, sundhed, sikkerhed, marine og off-shore.  TISAX IT-sikkerhed certificering er i gang.

Optimeret værdikæde

Når alle processer – lige fra design til overfladebehandling – holdes i huset og kombineres med partnerskaber og lagerløsninger, er resultatet en one-stop-shop-løsning.

Betroet af

Parker_Hannifin_svg
2560px-Danfoss-Logo.svg
Kawasaki Logo

Vi tager ansvar

Hos BIRN arbejder vi proaktivt for at reducere de negative miljøpåvirkninger, der er forbundet med vores drift.

Mere om vores bæredygtige initiativer

Vores services

800x700_Certifikater-billede
Din certificerede partner

Certifikater

KONTAKT

Producenter over hele verden har tillid til, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater inden for deres mest kritiske komponenter – og vi er også klar til at vinde din tillid.

Tony Rapley, Key Account Manager

Kontakt os