50+ automatiserede bearbejdningsanlæg og drejebænke står klar til at forberede dit støbegods til monteringsklare emner.

Bearbejdning er en vigtig del i det at omdanne dit støbegods til monteringsklare emner. Eftersom alle delprocesserne til støbning af dine emner foregår under samme tag, er de kontinuerlige og strømlinede. Vi råder over et komplet udvalg af bearbejdningsanlæg, herunder CNC-fræse- og drejeanlæg, automatisk rensning og palleteringsudstyr. Vores bearbejdningsfaciliteter er udstyret med en omfattende park af moderne, robotstyrede CNC-anlæg, der garanterer, at selv de mest krævende specifikationer bliver overholdt. Desuden samler vi også dine emner med indgående komponenter efter behov.

In-house flow
Montering
Close Open In-house flow

In-house flow

Vores støbe- og bearbejdningsteknikere sidder side om side, og de har som fælles mål at designe den optimale løsning til dine emner. Ingen unødvendig transport mellem processerne. Både støbning, overfladebehandling og forsendelse sker under samme tag som bearbejdningen.

 
PTA
Close Open Montering

Montering

Hos BIRN tilbyder vi bearbejdet støbegods med montering af lejer, aksler, tætningsringe m.m. Den slags monteringsopgaver automatiseres yderligere ved produktion af store mængder. Montageafdelingen har stor erfaring med opgaver, hvor der stilles krav til f.eks. ensartet tryk, momenter og dimensioner. Vi sørger også for køb af komponenter til montering i overensstemmelse med kundens specifikationer.

 
170316-FOM-7913-Fixtur

Vertikale og horisontale bearbejdningsanlæg udstyret med robotter (HüllerHille, SW Heller og Mazak)

Drejebænke med dobbelt spindel udstyret med robotter (Mazak)

“Fordi vi bogstaveligt talt udfører bearbejdning, montering og overfladebehandling ved siden af støbeprocessen, har vi fuld fleksibilitet, når der opstår pludselige kravændringer.”

Peter Knold, Logistikchef

800x700_Certifikater-billede
Din certificerede partner

Certifikater

Relaterede services

KONTAKT

Producenter over hele verden har tillid til, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater inden for deres mest kritiske komponenter – og vi er også klar til at vinde din tillid.

Peter Frost Jepsen, Kommerciel Direktør (CCO) 

Kontakt os