One-stop-shop - strømlinet effektivitet 

BIRN er din one-stop-destination for komplet jernstøbningsservice af høj kvalitet. Som jernstøberi besidder vi ekspertisen, teknologierne og certificeringerne til at styre alle processer internt. Fra design og kvalitetsjernstøbning til bearbejdning og overfladebehandling. 

Ved at betro os dit støbeprojekt reduceres proceskompleksiteten. Vi fungerer som et enkelt kontaktpunkt, hvilket eliminerer behovet for at administrere flere leverandører og partnere.

Centralisering af alle processer under BIRNs ekspertise giver mere end blot bekvemmelighed. Det øger driftseffektiviteten. Fra logistik til projektledelse håndterer vi omhyggeligt alle aspekter og sikrer en strømlinet proces og ensartede resultater.

Vores interne processer

Vi tager ansvar

Ét stop for bæredygtighed

Som en af Nordeuropas største støberikoncerner holder vi os ansvarlige for at minimere vores egen miljøpåvirkning. Derfor arbejder vi løbende på at reducere vores egne emissioner, øge energieffektiviteten og optimere ressourcerne med bæredygtig jernstøbning. Vi mener, at dette er den bedste måde at hjælpe miljøet og vores kunder på.

Sådan arbejder vi med bæredygtighed


“Det er vigtigt at vores leverandører er en integreret del af vores rejse, og her er BIRN et godt eksempel, da de ligesom os arbejder hårdt for at mindske deres egen klimapåvirkning og på den måde styrke deres tilbud inden for udvikling af bæredygtige løsninger inden for støbning”

Tom Kvarnström, Director Commodity Powertrain, Scania

BIRN Koncernen

Vi er en del af BIRN Group, en af de største støberikoncerner i Nordeuropa. 

Hver enkelt virksomhed i koncernen har specialiseret sig i forskellige områder inden for kvalitetsjernstøbning og forarbejdning af støbejern. På den måde sikrer vi, at vi altid kan tilbyde vores kunder de bedste og bredest funderede jernstøbningsløsninger i branchen.

kONTAKT

Producenter over hele verden har tillid til, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater inden for deres mest kritiske komponenter – og vi er også klar til at vinde din tillid som din udviklingspartner inden for jernstøbning.

Peter Frost Jepsen, Kommerciel Direktør (CCO) 

Kontakt os