Producenter af lastbiler skal bruge støbejernsemner, der kan modstå vejforhold, samtidig med at de opfylder strenge branche- og sikkerhedskrav. Ved komplekst støbegods til chassisdele, bremsesystemer, aksel- og affjedringsdele er lastbilsproducenter afhængige af, at BIRN kan levere deres emner. Vores virksomhed, medarbejdere, udstyr, processer og faglige ekspertise lever alle sammen op til kravene i denne branche.

BIRN har i mere end 20 år været certificeret i henhold til automotive standarder - senest IATF 16949. Vi leverer montageklare komponenter til både lastbilproducenter og systemleverandører. Til underleverandører leverer vi rågods.

Time-to-market

Med vores egen tekniske afdeling, model- og fiksturproduktion, kombineret med et partnerskabsnetværk, sikrer vi konkurrencedygtig time-to-market for både prototyper og serieproduktion.

Omkostningseffektiv produktion

DISAMATIC støbning og kerneproduktion, CNC-slibning og automatiseret CNC-bearbejdning giver et lean og effektivt flow.

Fuld certificeret

Vi er certificeret inden for IATF, energi, miljø, sundhed, sikkerhed, marine og offshore. TISAX IT-sikkerhed certificering er i proces.

Optimeret værdikæde

Når alle processer – lige fra design til overfladebehandling – holdes i huset og kombineres med partnerskaber og lagerløsninger, er resultatet en one-stop-shop-løsning.

Betroet af

ZF, Scania

Vi tager ansvar

Hos BIRN arbejder vi proaktivt for at reducere de negative miljøpåvirkninger, der er forbundet med vores drift.

Mere om vores bæredygtige initiativer

Vores services

800x700_Certifikater-billede
Din certificerede partner

Certifikater

KONTAKT

Producenter over hele verden har tillid til, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater inden for deres mest kritiske komponenter – og vi er også klar til at vinde din tillid.

Carljohan Carlberg, Key Account Manager

Kontakt os