Producenter af lastbiler skal bruge støbejernsemner, der kan modstå vejforhold, samtidig med at de opfylder strenge branche- og sikkerhedskrav. Ved komplekst støbegods til chassisdele, bremsesystemer, aksel- og affjedringsdele er lastbilsproducenter afhængige af, at BIRN kan levere deres emner. Vores virksomhed, medarbejdere, udstyr, processer og faglige ekspertise lever alle sammen op til kravene i denne branche.

BIRN har i mere end 20 år været certificeret i henhold til automotive standarder - senest IATF 16949. Vi leverer montageklare komponenter til både lastbilproducenter og systemleverandører. Til underleverandører leverer vi rågods.

Time-to-market

Med vores egen tekniske afdeling, model- og fiksturproduktion, kombineret med et partnerskabsnetværk, sikrer vi konkurrencedygtig time-to-market for både prototyper og serieproduktion.

Omkostningseffektiv produktion

DISAMATIC støbning og kerneproduktion, CNC-slibning og automatiseret CNC-bearbejdning giver et lean og effektivt flow.

Fuld certificeret

Vi er certificeret inden for IATF, energi, miljø, sundhed, sikkerhed, marine og offshore. TISAX IT-sikkerhed certificering er i proces.

Optimeret værdikæde

Når alle processer – lige fra design til overfladebehandling – holdes i huset og kombineres med partnerskaber og lagerløsninger, er resultatet en one-stop-shop-løsning.

Betroet af

ZF, Scania

Vi tager ansvar

Hos BIRN arbejder vi proaktivt for at reducere de negative miljøpåvirkninger, der er forbundet med vores drift.

Mere om vores bæredygtige initiativer

shutterstock_1827512780_lav
Hjælper med at udvikle fremtidens el-lastbiler

BIRN Group og Scania accelererer den grønne omstilling i transportindustrien

BIRN Group har i mange år leveret støbejernskomponenter til lastbilsindustrien, og nu udvider vi netop dét marked med rådgivning om og udvikling af mere klimavenlige løsninger til blandt andet fremtidens el-lastbiler. Læs mere om vores samarbejde med Scania om udvikling og produktion af mere end 50 støbejernskomponenter skræddersyet til lastbilsproducentens batteridrevne køretøjer. 

Vores services

800x700_Certifikater-billede
Din certificerede partner

Certifikater

KONTAKT

Producenter over hele verden har tillid til, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater inden for deres mest kritiske komponenter – og vi er også klar til at vinde din tillid.

Carljohan Carlberg, Key Account Manager

Kontakt os